VelosiMed center


   VelosiMed center

 

Pozdravljeni na spletnih straneh MOST-SI!

Na naših spletnih straneh predstavljamo izdelke in storitve, ki na naravne načine pomagajo k izboljšanju in vzdrževanju dobrega počutja. Z vsemi ponujenimi izdelki smo imeli in imamo odlične pozitivne izkušnje, enako tudi naši prijatelji. Zato vas, kot prijatelje, vabimo, da pregledate naše spletne strani, in najdete kaj za svoje boljše počutje tudi vi! Ob predstavitvah izdelkov so večinoma tudi povezave do rezultatov znanstvenih raziskav, ki pogosto ne poudarijo le pozitivnih učinkov, pač pa tudi pojasnijo principe delovanja na organizem.

Zdravje je ena največjih vrednot, ki pa, podobno kot ostale dobrine, pridobi pomembnost šele ob pomanjkanju. Na srečo ima naše telo izjemne zmožnosti samo-obnove in zato večinoma potrebujemo majhne stvari in nekaj discipline za ponovno vzpostavitev dobrega počutja in zdravja. Zaradi hitrega življenja, onesnaženosti zraka in vode, povečane vsebnosti kemijskih preparatov v prehrani, ipd., smo vsak dan izpostavljeni raznim tveganjem, in posledično občutljivejši za bolezni.

Upamo, da boste na naših spletnih straneh našli zanimive podatke in izdelke, ki bodo vam in vašim najbližjim pomagali k boljšemu počutju. Na vsa vprašanja in nejasnosti vam bomo z veseljem odgovorili po najboljših močeh. Veselimo pa se tudi vaših odzivov in izkušenj!

hodi

Na naših straneh vas bomo tudi obveščali o novostih iz področja zdravega načina življenja in vam ponudili kvalitetne tečaje za popestritev, osvojitev novih znanj in zabavo.

 most-si d.o.o.   
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com