VelosiMed center


   VelosiMed center

 


Q-Link in genski zapis

Naše znanje o delovanju našega telesa nenehno raste in se spreminja. Dandanes znanstveniki, še posebej kvantni fiziki spreminjajo vedenje in zavest o genskem zapisu. Ruski raziskovalci, ki jih vodi Dr. Peter Gariaev, predpostavljajo, da DNK ni samo nosilecgenskega zapisa, temveč se obnaša kot kvantnomehanski biovalovni računalnik.

Kot veste so znanstveniki pred kratkinm razkrili celotni človeški genom. Genom pokriva le 2 % celotne DNK Preostalih 98 % DNK so do sedaj znanstveniki poimenovali kar kot “psevdogene”, “odpadna” DNK, neuporabni ostanki evolucije... Je narava res tako neučinkovita? Poglejte okoli sebe: res 98 % stvaritev na zemlji ne služi ničemur?!

Teorija (t. i. “valovna genetika”), Dr. Gariaev pa je pokazala, da ostalih 98 % DNK služi kot superkoda, ki deluje na valovnem nivoju. Na tem nivoju organizmu daje napotke o delovanju organizma.

Raziskave Dr. Gariaeva, ki jih podpirajo tudi raziskave Clarus Transphase Scientific, Inc., predpostavljajo, da je DNK resonančna struktura, ki vsebuje svoj jezik in se na svojski način odziva na elektromagnetne stimuluse iz okolice. ( Poskus: posebej zakodirano elektromagnetno valoanje, poslano obolelim podganam je sprožilo regeneracijo poškodovanih endokrinih žlez. Z enakim postopkom so zavrli staranje človeških celic in celo vzbudili rast novih zob v odrasli osebi, ki so ji zobje na the mestih že izruvali!)

Q-Link deluje na principu, ki ga v fiziki poznamo kot “spodujevalna resonanca”. Prav tako, kot struna na violini, ki začne odzvanjati na zvok druge violine, Q-Link uravnovesi vaše biopolje in s tem pomaga k splošnemu boljšemu počutju in efektivnosti delovanja vašega organizma. Če to prevedemo v nekoliko bolj ezoterični jezik: s Q-Linom boste lažje dosegali univerzalno energijo ali prano ali Či in s tem izboljšali vašje počutje.

Zamislite si, da bi lahko torej s pravilnimi elektromagnetnimi impulzi oz “spodbujevalno resonančno tehnologijo” dosegli, da bi rastline bolje rasle, bile odporne na škodljivce ( brez strupov: herbicidov, pesticidov, fungicidov...), voda bi bila čistejša in bolj “živa”, materiali odpornejši, živali in človek bolj zdravi in srečnejši brez umetnih stimulansov, zdravil... Vse to obljublja nadaljni razvoj “spodbujevalne resonančne tehnologije”! Zato jo podprite in uživajte v njenih učinkih!
Novice
 most-si d.o.o.   
Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com